Agencija za dentalni turizam | Eurodentist

Šta je Eurodentist

Home » Šta je Eurodentist

Agencija za dentalni turizam

agencija za dentalni turizam

Eurodentist je agencija koja se bavi promocijom I razvojem dentalnog turizma u Srbiji. Dentalni turizam je zajedno sa zdravstvenim, delatnost koja je posledjih godina u velikoj ekspanziji zbog višestrukih benefita koje donosi kako zemljama koje je praktikuju tako I putnicima-pacijentima.

Eurodentist je nastao sa ciljem da promoviše Srbiju kao destinaciju dentalnog turizma I predstavi na najbolji mogući način zemlju I usluge koja ova delatnost obuhvata, prevashodno ugostiteljstvo I stomatologiju. Naša uloga u tom lancu jeste da pacijentima iz inostranstva olakšamo potragu za kvalitetnom uslugom i sam čin dolaska I lečenja u zemlji koju donekle ili uopšte ne poznaju.

Zato smo oko sebe okupili tim zubara kojima se ponosimo zbog njihove stručnosti, predanosti I čovečnosti, kao I tim obrazovanih mladih ljudi koji vode brigu o pacijentima van ordinacije, pre dolaska, tokom ali I po završetku njihovog boravka. Naša obaveza je pre svega zdravlje pacijenata pa su uslovi rada apsolutno u skladu sa evropskim normama higijene I zdravlja. Radimo u modernim ordinacijama sa modernom tehnologijom što uz stručnost osoblja daje kvalitet usluge po najvišim standardima. Pored zdravlja pacijenata I kvaliteta usluge, brinemo o komforu naših pacijenata, pa im pomažemo u ogranizaciji puta, nalaženja smeštaja, dočekujemo I ispraćamo na aerodrom I organizujemo prevoz po gradu. Sastanci kod zubara su unapred zakazani I nema čekanja, a naš tim koordinatora im stoji uvek na raspolaganju da im da podršku, savet I potrebne informacije.

Iako je glavna svrha ovakvog putovanja potražnja za jeftinom a kvalitetnom stomatološkom uslugom, pacijentima nudimo I bogati turistički program u samom Beogradu, I trudimo se da ih što više upoznamo sa istorijom, kulurom i običajima ovog dela Evrope. Stoga I ne čudi što se naši pacijetni rado vraćaju u Beograd I obilaze druge krajeve Srbije. A mi smo uvek srećni da ih ugostimo.

Eurodentist je takođe osnovan sa namerom da pomogne svojim ljudima iz dijaspore da dobiju najkvalitetnije stomatološko lečenje u svojoj domovini. Svesni da zdravstveno osiguranje u zemljama Evrope i Amerike slabo pokriva stomatološke usluge, mi Vam pružamo mogućnost da na najlakši i najsigurniji način dođete do stomatoloških usluga koje su Vam potrebne.

Eurodentist je Vaš saputnik na putovanju ka zdravom I lepom osmehu. Pozovite nas I još danas krenite u organizaciju Vašeg dentalnog putovanja na kome ćete uštedeti I do 70%.

Tu smo za Vas.

Vaš Eurodentist

Postanite partner Eurodentista!