Dentalni turizam u Srbiji

Dentalni turizam

Home » Dentalni turizam

Dentalni turizam u Srbiji

Osnovna motivacija za dentalni turizam jeste potraga za kvalitetnim lečenjem po pristupačnim cenama. Jer, kvalitet zubarske usluge zavisi od zubara, dok cena zavisi od zemlje, odnosno od standarda, prosečne plate i visine praktikovanih poreza u jednoj zemlji.

Razlog ekspanzije dentalnog turizma poslednjih godina jeste velika razlika u ceni odnosno u maržama koje praktikuju zubari u različitim zemljama Evrope i sveta. U zemljama visokog standarda više od 60% populacije ne može da priušti neke usluge od velikog značaja, kao što su implanti ili protetski radovi jer im zdravstveno osiguranje to ne pokriva, ili pokriva mali deo rada koji je uglavnom lošijeg kvaliteta (metalne krunice, totalne akrilatne proteza i sl.). Zbog toga se sve veći broj ljudi odlučuje da potraži kvalitetnu uslugu u zemljama nižeg standarda i da plati manje.

Srbija drži cene zubarskih usluga koje su među najnižima u Evropi, upravo zbog niskih cena rada. S duge strane, Srbija ima dugu tradiciju u stomatologiji i veliki broj svetski priznatih stručnjaka iz raznih oblasti stomatologije.

Eurodentist je tu da izabere za Vas najbolje zubare u Srbiji, potpuno nepristrasno, rukovodeći se isključivo iskustvom i stručnočću stomatologa kao i preporukama pacijenata.

Eurodentist je tu da Vam obezbedi komfor tokom lečenja i da Vam omogući da mirno i sigurno obavite lečenje ili protetsku rehabilitaciju zuba u Beogradu.

Budući da je ipak reč o turizmu, Eurodentist će se potruditi da ispuni Vaše slobodno vreme kvalitetnim i bogatim sadržajem iz turističke ponude Beograda.

Prevoz

U Beograd možete stići i kopnenim i vazdušnim putem, pa slobodno odaberite prevozno sredstvo, avion, autobus, voz, brod, automobil.. i za nekoliko sati stići ćete do nas.
Nacionalna kompanije Air Serbia kao i brojne druge svetske kompanije održavaju redovne linije između Beograda i celog svet, a let traje u proseku 2 sata.

dentalni turizam dentalni turizam dentalni turizam

Ukoliko ne idete sopstvenim prevozom, koordinator Eurodentista će Vas sačekati i obezbediti Vam besplatan tranfer do Vašeg smeštaja i po potrebi će Vam organizovati prevoz po gradu.
Beograd poseduje izuzetno gustu mrežu javnog gradskog saobraćaja, a možete koristiti taksi čije se cene kreću između 4 i 10 eura u zavisnosti od dužine transfera.

Smeštaj u Beogradu

Beograd poseduje ogromne smeštajne kapacitete.
Gostima je na raspolaganju ogroman izbor smeštaja koji odgovaraju različitim potrebama i različitom bzdžetu gosta. Što bi se reklo „Za svačiji džep“. Pa tako možete odabrati hotel sa 5 zvezdica, neki malo skromniji, zatim hostel ili iznajmiti stan na onoliko dana koliko Vam je potrebno.

Eurodentist je tu za Vas da Vam pronađe smeštaj koji se uklapa u Vaše potrebe i cenu koju želite da platite i to bez ikakvih dodatnih troškova rezervacije.

Otkrijte Beograd