Najbolji zubari u Srbiji | Eurodentist

EURODENTIST

Faze Vašeg dentalnog putovanja

1
2
3
4
5
1

Kontakt

Naš tim koordinatora stoji Vam na raspolaganju da odgovori na sva Vaša pitanja i da Vam sve potrebne informacije u vezi Vašeg lečenja i boravka u Beogradu. Možete nas kontaktirati putem telefona, mejla, Skajpa ili Vibera (besplatno).

Da biste ostvarili plan terapije i personalizovani predračun besplatno i potpuno neobavezujuće, dovoljno je da nam pošaljete zahtev sa kratkim objašnjenjem zubarskih intervencija koje treba izvršiti. Poželjno je da nam uz zahtev dostavite i ortopan ne stariji od 3 meseca (po mogućstvu u elektronskoj formi) i ako imate predračun koji Vam je već izdao neki zubar iz Srbije ili inostranstva. Na taj način moći ćemo da Vam izdamo precizan predračun i plan terapije, pa možete unapred da planirate svoje vreme i novac.

2

Izdavanje predračuna i plana terapije

Kada dobijemo sve potrebne informacije koje se tiču Vašeg zdravlja zuba i intervencija koje bi trebalo preduzeti, konsultujemo se za zubarima koji su najkompetentniji da reše Vaš problem. Oni će zatim napraviti odgovarajući plan terapije i predračun koji ga prati. U roku od 48 časa od Vačeg zahteva, Vaš koordinator će Vam dostaviti poutem mejla plan terapije, predračun i detaljno objašenjenje. Eurodentist garantuje svojim pacijentima iste cene lečenja koje važe i za stanovnike Srbije.

Ako se odlučite da dođete direktno u Beograd na konsultaciju, bez prethodno ostvarenog predračuna, Vaš prvi sastanak sa zubarom biće besplatan. Nakon što zubar postavi dijagnostiku, na licu mesta ćemo napraviti predračun i plan terapije bez dodatnih troškova i utvrditi period za izvršenje lečenja ili rehabilitacije koji Vam najviše odgovara.

3

Organizacija Vašeg dentalnog putovanja

Kako bismo omogućili da Vaše dentalno putovanje i lečenje proteknu u najboljem redu i potpuno spokojno, Vač koordinator Vam je uvek na raspolaganju da Vas posavetuje i da Vam pomogne u organizaciji Vačeg puta i boravka, kao i slobodnog vremena u Beogradu.

On Vam može pomoći da pronađete najpovoljnije avionske karte ili drugu vrstu prevoza, predložiće Vam nekoliko mogućnsti za smeštaj koji su u skladu sa Vašim budžetom, pritom vodeći računa da se smestite udobno i blizu zubarske ordinacije i zatim pravi rezervaviju odabranog smeštaja. Vaš koordinator će Vas sačekati na aerodromu i odvesti do smeštaja potpuno besplatno. Vaši sastanci kod zubara biće unapred zakazani, što znači da sa Eurodentistom nema čekanja ni neprijatnosti.

4

Zubarske intervencije u Beogradu

Nakon preliminarnog pregleda kod zubara, utvrđuje se definitivan plan terapije kojim će se stomatolozi rukovoditi tokom lečenja. Nakon toga počinje lečenje ili protetska rehabilitacija.

Plaćanje se vrši po završetku lečenja, osim u slučaju protetskih radova kad je potrebno uplatiti avans u visini od 40% od ukupne cene protetskog rada, zarad troškova laboratorije.
Plaćanje se može vršiti preko platnih kartica ili u kešu.

5

Povratak kući

Ukoliko Vaša terapija zahteva više od jednog dolaska u Beograd, na kraju svakog boravka dobićete detaljni predračun i plan terapije za sledeću fazu lečečenja. Takođe, izdaćemo Vam fakturu i detaljan izveštaj o izvršenim intervencijama na osnovu kojeg možetepreko Vašeg osiguranja u zemlji boravka refundirati novac potrošen na lečenje u Srbiji.

Na kraju Vašeg boravka, Vaš koordinator Vas ispraća na aerodrom, i ostaje u kontaktu sa Vama kako bi se uverili da je Vaše zadovoljstvo dugoročno.
Vač osmeh je naš prioritet.

Organizatori Vašeg putovanja i lečenja u Beogradu

Erik Blanštet

Prdsednik

Predsednik Eurodentista, po nacionalnosti Francuz, u Srbiji boravi od 2002. Proglašen menadžerom godine u Srbiji za 2009. godinu.

Marko Sekulović

Šef koordinatora Eurodentista

Diplomac jedne od najprestižnijih škola za inženjere u Francuskoj. 15 godina radnog iskustva, najviše na rukovodećim položajima.

Jovana Vuković

Koordinator Eurodentista

Master međunarodnog menadžmenta. Diploma HEC univerziteta u Francuskoj. 7 godina radnog iskustva.

Milica Živanović

Koordinator Eurodentista

Diplomirani filolog francuskog jezika i književnosti i master ekonomije. 4 godine radnog iskustva u odnosu sa klijentima.

Ekipa stomatologa

Dr Marina Cvetić

Specijalista implantolog.
7 godina radnog iskustva.

Dr Jelica Nešković

Specijalizacija iz endodoncije.
6 godina radnog iskustva.

Milena Bojić

Stomatološki tehničar.

Biljana Spasić-Burgermajster

Stomatološka sestra.

Stomatološke ordinacije i laboratorije

najbolji zubari u srbiji