Najkvalitetnije zubarske usluge u Srbiji

Zubarske usluge

Home » Zubarske usluge

Zubarske usluge u Srbiji

Svojim pacijentima Eurodentist pruža zubarske usluge vrhunskog zubarske usluge u srbiji kvaliteta, koristeći se materijalima i instrumentima renomiranih svetskih proizvođača.

Naš tim stručnjaka pokriva sve oblasti stomatologije, pa tako u Beogradu možete izvršiti sve vrste stomatoloških intervencija. Zahvaljujući svom iskustvu, stalnom usavršavanju i ljubavi prema svom poslu, naši zubari perfektno izvršavaju i najkomplikovanije zahvate. Zubarske usluge koje izvrše naši zubari imaju doživotnu garanciju pod uslovom da pacijent poštuje uputstva o održavanju higijene, koje dobija po završetku lečenja.

Ordinacije i laboratorije moderno su opremljene i mi u Eurodentistu smo stalno usmereni ka unapređenju tehnike i tehnologija, gde pratimo svetske trendove. Poseban akcenat se stavlja na zdravlje pacijenta, pa se stoga u Eurodentistu poštuju evropske norme kad je u pitanju higijena i bezbednost pacijenata.

Bilo da se radi o preliminarnom pregledu kod zubara ili izdavanju plana terapije u elektronskom obliku izrađenog na osnovu ortopana pacijenta koji nam je prethodno dostavljen poštom ili mejlom, sve vrste konsultacija su za pacijente Eurodentista besplatne. Kako se naša  poslovna etika vodi načelom transparentnosti i apsolutne informisanosti pacijenta, pacijentu se nakon besplatne konsultacije detaljno predočava plan terapije kao i moguće alternative. Takođe, pacijent se unapred informiše o troškovima lečenja putem predračuna, kao i o trajanju lečenja i oporavka.

U cilju informisanosti, na našem sajtu možete naći objašnjanja pojedinih zubarskih usluga koje najšečće potražuju naši pacijenti iz inostranstva, kao i cene istih.

Za sve dodatne informacije, koordinatori Eurodentista Vam stoje na raspolaganju svakog radnog dana od 9 do 5.
U Eurodentistu smo preduzeli sve potrebne mere da obezbedimo našim pacijentima kvalitetno i bezbedno lečenje u Beogradu po najkonkuretnijim cenama u Evropi. Pozovite nas i ostvarite besplatan predračun za zubarske usluge koje su Vam potrebne.