Predracun za zubarske usluge | Eurodentist

Predračun

Home » Predračun

Predracun za zubarske usluge

Eurodentist Vam pruža mogućnost da ostvarite predračun za zubarske usluge u Beogradu putem mejla, gde je naznačeno:

predracun za zubarske usluge

  • Intervencije koje je potrebno izvršiti,
  • Cene usluga,
  • Materijali koji se koriste,
  • Trajanje lečenje u Beogradu i broj poseta,
  • Garancije za ostvarene zubarske uluge (kad je reč o implantima i protetskim radovima, dok sve ostale intervencije imaju doživotnu garanciju ukoliko se pacijent pridržava instrukcija u vezi sa održavanjem higijene usta i zuba).

Na ovaj način, možete da organizujete svoje vreme i novac.

Da biste ostvarili Vaš besplatni predračun od Eurodentista, koji je apsolutno besplatan i neobavezujući, potrebno je samo da nam dostavite ortopan koji nije stariji od 3-6 meseci (po mogućstvu u elektronskoj formi) i da ukratko objasnite problem koji imate. Naravno ukoliko su se desile neke promene od momenta kada ste napravili ortopan koji na šaljete, neophodno je da ih naznačite, kao i da nas obavestite o intervencijama koje su preduzete po tom pitanju. Ortopan je jedini način da zubar dobije uvid u Vaču dentalnu situaciju bez Vašeg ličnog prisustva. Samim tim u mogućnosti smo da Vam na osnvu ortopana izdamo veoma precizan predračun. Ipak, neke stvari je moguće uvideti isključivo prilikom pregleda kod zuba, pa je zato jako važno da napišete ukoliko imate neki specifičan problem, bol i slično. Isto tako, ukoliko Vam je neki drugi zubar već prepisao plan terapije, možete nam i to poslati, kako bismo imali što jasniji uvid.

Ukoliko ne posedujete ortopan u elektronskoj formi, možete slikati izrađeni ortopan tako što čete ga postaviti na neku svetlu površinu (najbolje na ekran od kompjutera sa belom pozadinom, prozor, zatim beli zid). Molimo Vas da sliku napravite bez blica, ali sa dovoljno osvetljenja. Skenirani ortopan:Ortopan ne treba skenirati jer je nečitljiv.

Popunite kontakt formu sa desne strane i priložite ortopan i po želji dodatna dokumenta i fotografije, a Vaš koordinator će Vam u roku od 48 sati poslati predračun, personalizovani plan i objačnjenje terapije. Što više informacija imamo o vašim zubima, to ćemo biti u mogućnosti da Vam sastavimo precizniji predračun.